De meest nauwkeurig oogmeting ooit.

Meer zien met de nieuwste brillenglazen dankzij een revolutionaire oogmeettechniek: De DNEye® scanner van Rodenstock. Dankzij de DNEye® scanner kunnen we zeker 25x nauwkeuriger meten dan de meetapparatuur voorheen.

De DNEye® scanner doet namelijk niet één oogmeting, maar scant het oog met een onschadelijke lichtstraal waarbij het maar liefst 1500 hypernauwkeurige metingen verricht.

Iedereen is bijzonder.

Brillenglazen waren voorheen gebaseerd op een standaard model oog wat achter het glas zit. We weten ook dat maar 2% van de mensen ook een echt een standaard oog heeft. Dat betekend dat 98% van de mensen een glas hebben wat niet exact op maat van het oog afgestemd is.

Bij Iris optiek onderzoeken we de ogen op het kijken op verte en nabij afstand, zicht bij diverse lichtomstandigheden, oppervlakte van het hoornvlies, helderheid van het oog, diktemeting van het hoornvlies en oogdrukmeting.

Na de metingen wordt meteen duidelijk wat de precieze afwijking is voor de verschillende gebieden van uw oog. Met de uitkomst kunnen we uw brillenglazen met de uiterste precisie afstemmen op uw ogen. De glazen worden tot op een honderste nauwkeurig gemaakt. Met uw nieuwe bril krijgt het kijken zo een nieuwe dimensie.

Nachtblindheid?

Veel mensen ervaren kijkproblemen in het donker. Hun oogafwijking is namelijk ’s avonds anders dan overdag.

Met de DNEye® scanner worden verschillende lichtomstandigheden nagebootst en wordt vervolgens de exacte afwijking bij diverse pupilgroottes gemeten. Deze extra meetgegevens gebruiken we bij het nog nauwkeuriger berekenen van de sterkte van de glazen.

Het resultaat? Volledig individuele brillenglazen met een ongekende scherpte en helderheid. Zo hebt u altijd optimaal zicht: overdag én in het donker.

Minder vermoeide ogen.

Bij het lezen kantelt uw ooglens ten opzichte van de kijkstand voor in de verte. Hierdoor kunnen oogfouten ontstaan met het lezen waardoor uw zicht onscherp kan worden.

De Rodenstock DNEye® scanner neemt deze wetenschap, als enige in zijn soort, mee in zijn analyse Deze extra meetgegevens worden ingezet om het leesdeel in uw brillenglazen nog preciezer in te slijpen. En dat verschil merkt u!

U heeft minder last van vermoeide ogen en kunt zonder moeite genieten van uw favoriete boek.

Kies ook voor de hoogste nauwkeurigheid voor uw ogen en maak vrijblijvend een afspraak voor uw DNEye® scan.