Er zijn veel verschillende glazen en oplossingen voor uw kijk probleem. Samen met u kijken we wat voor u de juiste oplossing is.

Multifocaal

Multifocaal is glas dat bestaat uit meerdere sterktes zodat u zowel in de verte als op de korte afstanden weer optimaal kunt zien. Het heeft een vloeiende overgang tussen de verschillende gebieden en een onzichtbaar leesgedeelte. Er zijn veel verschillende kwaliteits niveaus te krijgen van eenvoudige tot luxe uitvoeringen. U bepaalt dus zelf wat de bril uiteindelijk zal gaan kosten. We vertellen u hier graag meer over.

Onze topglazen komen bij de fabrikant Zeiss vandaan. Dit zijn bijzonder precies gemaakte glazen met hoogstaand kijk comfort.

Enkelvoudig

Een enkelvoudige bril bevat één sterkte. Dat kan zowel voor veraf als juist voor de korte afstand zijn. De enkelvoudige bril kan zowel een plus of een min sterkte hebben en een cylinder bevatten. We hebben deze glazen in voordelige eenvoudige uitvoeringen, maar ook in luxe uitvoeringen met een superontspiegeling en volledige uv 400 bescherming

Leesbril

Het is belangrijk om voor een goede leesbril de ogen op te meten, want het rechter- en linkeroog hebben meestal een andere correctie.  Zo zorgen we er voor dat u straks een leesbril heeft die comfortabel kijkt zonder de ogen lui te maken. Bij standaard leesbrillen die u bij de drogist koopt wordt er geen rekening gehouden met het verschil tussen beide ogen
Bijna alle monturen zijn geschikt om een leesbril van te maken dus daar kunnen we wel degelijk een leuke hippe bril van maken.

Computerbril

Tegenwoordig leven we echt in een digitale wereld waarbij we zowel privé als voor ons werk veel achter beeldschermen en ipads zitten. Als u daarbij vermoeidheidsklachten ervaart kan een beeldschermbril een goed idee zijn. Een beeldschermbril is echt anders dan een gewone multifocale bril of een leesbril omdat de beeldschermbril speciaal ontworpen is voor het kijken op schermen en hier met de sterkte en de slijptechniek het meest optimale beeld geeft. Daarnaast is er ook nog heel goed mee te lezen.

Hierdoor zit u weer heerlijk ontspannen achter de computer zonder hoofdpijn en nekklachten

Kinderbril

Ook voor de jonge brildragers is er tegewoordig veel leuks te krijgen. We hebben een groot assortiment kinderbrillen in verschillende maten omdat geen kind hetzelfde is. We werken in de kinderbrillen met kunststof breukvast glazen zodat er zo min mogelijk risico voor de ogen is als er een keer wat gebeurd met de bril.